The Weekly Tendown May 13-19 2012 (Quizdown)

Sunday, May 20, 2012

Dear Internet:

Presumably this was O'Reilly's last Fox broadcast.

127 is here. This is Tendown 128

1. How Long Was 89 Year Old John Paul Stevens's Dissent in Citizens United?
Answer: 90 pages.

Stevens’s conclusion was despairing. “At bottom, the Court’s opinion is thus a rejection of the common sense of the American people, who have recognized a need to prevent corporations from undermining self-government since the founding, and who have fought against the distinctive corrupting potential of corporate electioneering since the days of Theodore Roosevelt,” he wrote. “It is a strange time to repudiate that common sense. While American democracy is imperfect, few outside the majority of this Court would have thought its flaws included a dearth of corporate money in politics.”

2. What Should You Do if Your Neighbor Has a Statue of Buddha?

Answer: Destroy it.

3. Who Didn't Have Teeth Until She Was 11 Years Old?
Answer: Charlize Theron

4. Sports Betting is a Trillion Dollar a Year Industry - 70% is Bet on_____________?
Answer - Soccer.

5. What Did Chael Sonnen Win This Week?
Answer: The Smack Off

6. What Can You Buy At Auction?
Answer - Lawrence Taylor's last Super Bowl ring.

7. Who Is the Most Dominant Competitor of 2012?

Answer - The Newest Survivor Winner, Kim.

8. What 4 Star Wrestling Matches did Jividen See This Week?

Answer - 2 from TNA's PPV, Angle v. AJ and Roode v. RVD

9. We're A Quarter of the Way Through the MLB Season, Has Jividen Posted The Current All-Star Rosters Yet?
Answer - Yup.

10. What Stand Up got a Profile Piece in New York Magazine?
Answer - Patrice O'Neal.

That's all for this time.  I'll be back next time.  If there is a next time...

Your pal,



Blog said...

Think you might like this:

Jim said...

1. That was interesting.
2. RSPW? In 2012?

Blog said...

More where that came from:

The world will never know just how over Alex Riley could have gotten with the cancer angle.

Blogger Template created by Just Blog It